RONOS RONOS

“Colaborarea oftalmologilor, neurologilor si neurochirurgilor este singura capabila sa rezolve cazurile complexe pe care niciunul dintre ei nu le-ar aborda separat.”


Dr. Tatiana Roşca

 

 

 

Universitatea de Medicina si Farmacie
"Carol Davila" - Bucuresti

Membri RONOS

Sunt membri, persoanele care au contribuit la infiintarea Societatii (asociati fondatori) cat si acelea care au fost admise ca membri dupa data infiintarii Societatii.

Calitatea de membru este acordata numai de Adunarea Generala prin vot, la recomandarea Consiliului Director.

 

 

Categoriile de membrii sunt urmatoarele: 

 

Membri fondatori

Membrii fondatori sunt acele persoane care au constituit Societatea si au contribuit la patrimoniul initial al acesteia.

 

 

Membri activi

Membrii activi sunt acele persoane inscrise in Societate dupa data constituirii acesteia si sunt alesi dintre persoanele nominalizate de catre Consiliul Director.

 

 

Membri onorifici

Membrii onorifici sunt acele personalitati, membre sau nemembre ale Societatii care, prin activitatea si/sau preocuparile lor, au sprijinit si/sau sprijina realizarea scopurilor si obiectivelor Societatii.

 

Titlul de membru onorific este acordat de catre membrii Societatii cu votul unanim al celor prezenti la Adunarea Generala. Membrii onorifici nu au obligatii financiare si nici drept de vot la luarea hotararilor Societatii. Daca nu sunt si membrii activi, ei pot fi invitati sa participe la sedintele membrilor Societatii avand un vot consultativ atunci cand le este solicitata opinia.

 

 

Membri internationali

Membrii internationali sunt acele persoane alese dintre medicii din afara granitelor Romaniei, in urma nominalizarii de catre Consiliul Director al caror principal interes este indreptat catre practicarea, predarea si cercetarea in domeniul Neurooftalmologiei si/sau a specialitatilor conexe.

 

 

Adeziune RONOS

La beneficiile calitatii de membru al societatii RONOS se adauga:

  • Publicarea pe website a cazurilor speciale pe care le-ati intalnit
  • Participarea la discutii asupra cazurilor deosebite publicate de colegii dvs.

 

Pentru aderare folositi formularul de adeziune.

Pentru a vedea lista membrilor clic aici.

 

 
 

Ultima actualizare: 13.01.2017